Sunday, April 12, 2009

Dapat Coklat dari Student...

Adiah yang dulu2 xsempat nk bergambar mcm ni....eheheeh..nnt dapat je pape dr student sy masukkan dalam blog k....eheheh...tq all my students out there....really appreciated it...
mohd zainuddin conding...yang kasi coklat tuh ngn saya...thanks yea...


inilah dia...eheheh


antara ahli kumpulan HEP KTD

Belum semua ada ni....En. Rosdi my bos xde....Rabbani my brother pom xde....yg ada hanya mereka ini sahaja....


Siti Fatmawati ( Kak Ngah ), Abdul Muktar ( Adik ) and Wan Nor Ashikin ( Kak Long )



Faridah ( Adik Sue ), Me ( Kak Long ) n Ema ( Kak Ngah )

Dinner AMMASS 10.04.2009

Dinner AMMASS...ganti en.rosdi...ptg kul5ptg br ema mitak tlg ganti dia...dia xsht sgt...sian dia...




menggantikan En. Rosdi ke dinner adik2 AMMASS...


dah siap mekap n pakai baju....ahaks...




ngan baby dalam keta...




Thursday, April 9, 2009

adik-adik membayar hutang..ahakss....





salam.....


arini ramai yang datang jumpa ema untuk bayar hutang....bukan hutang apa pun, adik-adik yang amik tabung kebajikan KTD sedang dalam proses membayar balik...thank you adik - adik yea....nanti duit itu akan kita gunakan pada adik - adik yang akan datang pada bulan 7 nanti...

Wednesday, April 8, 2009

one day at da cafeteria


ngan ema n cik sya boleh kata in a heaven......ahahhaha...tgk belakang tuh....ada cahaya 'langit'.....





cik sya n ema.....a twin n bila mereja bergabung mengenakan ku...mmg sakit perut kami gelak....mcm apa je....ahahahha...thanks my dear frens...



menantu raja semuanya....pakai baju kuning.....meja makan pun kuning..tq my frens 4 da lawak yg hampir putus nyawa tuh...ahhahahaha.....only us knows......ahahahhahah

Sunday, April 5, 2009

Jue Jue Sayang


salam jue sayang....


terharu akak ngn msg awk...sampai arini akak simpan....msg yg awk bgtau awk sayang akak n jgn akak lupakan awk....awk pon jgn lupakan akak yerkk..jg dr bebaik...akak mitak maaf sbb blog akak awk gaduh ngn dia...akak xniat pape...akak luah je sbb dlm ni je blh luah....tempat lain xelh luah...nnt jd ngumpat...ahakss.... ssaaaaaaaaaaayang awk...muaahhh.............




p/s : cantik x akak? ahakss....

salam


salam sayang untuk semua....

bulan mac adalah bulan yang paling memenatkan dari segi kerja n kewangan...biasa la...kena ikat perut sket sbb duit xde..yg ada pun dah kasi org n org xhargai pon...siap kutuk blk lagi tuh...xpelah...moga allah sedarkan tanggungjawab dia dalam urusan membayar hutang n buangkan ego dia tuh....sy rs, sy xpatut call dia sbb bukan sy yang berhutang dgn dia kan?dia la yg patut call sy n mitak maaf ngn sy sbb ni kira 2 kali la xdpt nk tunai janji byr hutang ni...aritu jnji bln 2 n tgguh lagi bln3 tp sampai now bln4 xde dgr khabar berita...diam je...then siap tny napa sy xkntek dia? xke pelek kan?sape yg hutang sape...kalu sy ni jht mcm yg dia kt...nak je sy buat...call kekwn dia n fmly dia bgtau hutang dia ngn sy tp dia tetap jgk xrs berslh n xrs bertggjwb nak byr hutang sy....kalu lah dia tahu sshnya ngn anak2 lagi nk kena tanggung mesti dia paham n dia akan byr tp syg nya dia xphm yg aku ada tggung jwb jg anak n aku perlukan duit....dia xrs bersalah ke?sampai now sy xphm nape dia xde rs bersalah n xde rs yg dia telah menipu sy? pelek kan manusia ni....dia duk tuduh sy sengaja nk sshkan dia tp dia nmpk tak yang dia telah sshkan sy n anak2 sy....nak je sy doakan yg bebukan ngn allah tp bila ingt blk en.rosdi kt, maafkanlah n moga dia mendapat petunjuk allah...trs sy reda dr rs mrh n kecewa tuh....hrpkan pertolongan dr allah je...supaay dia sedar n dpt byr duit sy....xbyr sekaligus pon xpe...byr sket2...at least byr...sy ada jgk duit utk anak2....duit itu hak anak2 sy jd kalu dia xbyr maknanya dia kena tuntut keredhaan dr anak2 sy lah kan? erm...en.rosdi kata nk memaafkan org dgn ikhlas amat ssh tp bila dapat maafkan org dgn ikhlas, hati akan tenang n allah akan bersama dgn kita....rasulullah ulang 3 kali jangan marah, jangan marah, jangan marah apabila seorang sahabat bertanya tntg kemarahan...kan jelas kat situ,....sy kena tahan marah n maafkan dia n berdoa moga dibukakan hatinya untuk membayar hutang sedikit demi sedikit n dikurangkan ego dia itu....